Kleine beurt

Een kleine beurt bestaat uit het volledig verversen van de motorolie en het vervangen van de oliefilter, dit is het meest essentiële onderhoud voor de gezondheid van de motor. Daarnaast voert de autotechnicus een globale controle van uw voertuig uit. Indien er gebreken worden vastgesteld, worden deze persoonlijk met u besproken en ontvangt u kosteloos op maat advies.

Voor de meeste auto’s geldt een verversingstermijn van elke 15 000 kilometer of één jaar, tenzij er gebruik is gemaakt van Long Life motorolie. Wij hebben standaard alle soorten motorolie op voorraad, inclusief Long Life.

Kleine beurt al vanaf € 100,- (incl. BTW)

 

Grote beurt

Een grote beurt bestaat uit het volledig verversen van de motorolie, het vervangen van de oliefilter, luchtfilter, interieurfilter, brandstoffilter, bougies en het bijvullen van alle vloeistoffen. Daarnaast kijkt onze autotechnicus naar de technische staat van uw auto. Indien er eventuele gebreken worden vastgesteld, worden deze persoonlijk met u besproken en ontvangt u op maat advies.

Grote beurt al vanaf € 300,- (incl. BTW)

mercedes specialist

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
U kunt bij ons terecht via info@speedallin.nl of telefonisch via 036 530 4038 en natuurlijk kunt u ook altijd een bericht via Whatsapp sturen!