Motor en aandrijving

Voor alle motor en aandrijving gerelateerde kwalen bent u bij ons welkom. Van het vervangen van de bougies tot en met de distributieriem, bijna alles is mogelijk. Wij begrijpen ook dat dealeronderdelen soms niet zo vriendelijk voor uw portemonnee zijn, indien mogelijk kijken we altijd naar alternatieve leveranciers en bieden u de opties aan, in combinatie met advies uit ervaring. 

 

Remmen

De remmen op uw auto zijn heel belangrijk voor uw veiligheid en deze kunnen natuurlijk na verloop van tijd en afstand verslijten. Een piepend of schurend geluid bij het remmen kan wijzen op versleten remblokken en/of remschijven, laat dit zo snel mogelijk controleren. Sommige moderne auto’s hebben tegenwoordig slijtindicatoren die vanzelf een melding geven op het dashboard wanneer de remmen toe aan vervanging zijn. 

Als u, tijdens het remmen, de auto voelt schokken of het stuur voelt trillen, zijn de remschijven mogelijk krom getrokken. Laat dit ook op de korte termijn controleren, dit kan zijn veroorzaakt door een vastlopende remklauw en kan schade aan het onderstel veroorzaken.

Uiteraard werken wij met de hoogste kwaliteit onderdelen en bieden u verschillende merken als optie aan.

U kunt altijd langsrijden voor een gratis visuele inspectie.

 

Onderstel

Voelt u of hoort u iets dat niet hoort tijdens het rijden? Dit kan door veel onderdelen aan het onderstel van uw auto worden veroorzaakt. Denk hierbij aan de wiellagers, veren, schokdempers, draagarm rubbers, stabilisatorstangen, fusee kogels en spoorstangen. Wij vinden voor u de oorzaak en zorgen dat u weer met een veilig gevoel de auto instapt. 

reparatie werkplaats
remmen vervangen

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
U kunt bij ons terecht via info@speedallin.nl of telefonisch via 036 530 4038 en natuurlijk kunt u ook altijd een bericht via Whatsapp sturen!